Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær løget i skiver. Bland yoghurten (2 dl.) med løget, spiskommen, gurgemeje, knuste korianter, salt, cayennepeber og soya. Læg koteletterne deri og lad dem marinere i to timer i køleskabet. Saucen: De 5 dl. Yoghurten drænes i et kaffefilter i de to timer kødet trækker. Bland yoghurten med honning, hvidløg, hvidvinseddiken, krydderurter og salt. Couscoussen overhældes med kogene boulionen og trækker under låg til aldt væsken er suget op. rør rundt i couscoussen så den er løs og let. Tag koteletterne og steg dem på en hed pande i olien. Serveres medden kolde sauce til samt grøn salat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |