Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt risene over således at de er færdige samtidige med retten. Skær porren i ringe, peberfrugterne i strimler og ananasskiverne i mindre stykker. Svits det hele på en pande i olien tilsat karry, soya, salt og cayennepeber. Læg de svitsede grønsager i et ildfast fad. Skær hamburerygen i skiver og læg den oven på. Bland crem fraichen og chilisaucen og smør den oven på. Gartiner retten i en 200° varm ovn i 20-25 min. Server ris og blandet salat til med olie-eddike dressing til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |