Fredag 03. Februar 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær torskefilerene udo halvstore bidder. Læg dem i en gryde lagvis med tomatskiver, løgringe, og strimler af peberfrugtern. Drys karry, salt og peber over og hæld citronsaften over. Fordel smøret i klatter og sæt det over for svag varme med låg på. Lad retten simmer i 20 min. og server direkte i gryden med nykogte kartofle med eller uden skral alt efter kartoflenfriskhed og eget temprement. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |