Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl æblerne og skær dem i både og læg dem i et ildfast fad. Drys dem med kanel og ingefær. Smelt smøret og lad det køle lidt af. Bland imens mel, sukker og bagepulver og rør sammenpisket æg heri sammen med smørret. Læg dejen oven på æblerne og bag pien ved 180° i 35-40 min. Server den varm eller lun med creme fraise til og en god kop the eller kaffe. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |