Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Opløs gæren med salt i et bagefad, hæld vandet i fadet og tilsæt ca. 1 kg mel. Hak kernerne groft og ælt dem i dejen sammen med timianen. Tilsæt evt. mere mel og ælt dejen grundigt. Drys den med lidt mel og lad den hæve tildækket på et lunt sted i 2 timer. Del derpå dejen forsigtig i 6 dele og form dem til baguetter. Lægges på bageplade med bagepapir. Klip eller snit let i baguetterne og lad dem efterhæve i en halv time. Pensel med lidt vand. Drys med mel. Disse baguetter hæver meget under bagningen så der skal være god plads på bagepladen. Bages ved 240° i 15 min. Kan fryses nybagte. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |