Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Opvarm ovnen til 180°. Dup torskestykkerne tørre og krydr med peber. Vikl parmaskinken omkring fiskestykkerne og læg disse i en bradepande beklædt men bagepapir. Pensl med lidt olie og bag fisken i den varme ovn i ca. 10 minutter. Steg løget i olie til de er klare tilsæt grofhakket svampe og steg dem med i 8-10 minutter. Kom derpå risene på og lad dem stege med i 5 minutter. Hæld hvidvinen og boullionen ved og lad risene opsuge væden. Rør hele tiden i risene så de ikke sætter sig. Rør til sidst parmesanosten i og smag til med salt og peber. Lige før servering vendes den groft hakket bredbladet persille i. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |