Tirsdag 08. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Kyllingegryde med tomat og svampe.
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg kylling, hel
15 stk. svampe,Karl Johan,tørre
2 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, sort
150 g løg
400 g tomat, hakket, konserves
2 dl hvidvin, medium
1-2 fed hvidløg, knust
1 tsk. rosmarin
150 g champignon
2 kg kartofler, bage
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Udblød de tørrede svampe efter anvisningen på pakken.
Knug væden fra og snit svampene i mindre stykker.
Gem ca. 1 dl. væde fra svampene til senere.
Del kyllingen i 8 stykker og brun den godt af.
Krydr med salt og peber.
Tag kyllingen op og rist svampene og champigonene og fint hakket løg af.
Tilsæt udblødningsvandet og hvidvinen.
Kom tomater, rosmarin og hvidløg i og bring det i kog.
Kom kyllingen i oglad det små simmer i 45 minutter.
Skræl bagekartoflerne og snit dem i mindre stykker og kog dem i vand til de er godt more.
Varm 2 dl mælk og 50 g smør op.
Hæld vandet fra kartoflerne og pisk dem med en el-pisker eller i en røremaskine medens du tilsætter den kogene mælk.
Smag til med salt og lidt hvid peber.
Smag også kyllingen til jævn evt. om saucen skal være tykker.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk