Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Form kødet til 8 stk karbonadet. Kom 1 spsk. olie og 1 spsk. smør på panden og steg karbonaderne heri. Krydr med salt og peber og hold dem varme. Snit kålen meger fint og sauter den sammen med løgog hvidløg. Skær gulerødderne i skiver og tilsæt dem til kålen og sauter fem med et øjeblik. Tilsæt bønnerne og boulionen og vandet og lad det småsimmer i 10-15 minutter. Smag til med salt og peber og evt mere hvidløg om det ønskes. Server kålen, karbonaderne og groft brød og en rigtig god øl. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |