Søndag 06. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Braiseret kalv
 Opskriften er særlig sund!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg kalv, klump
4 stk. gulerødder
1/2 dl olie, oliven
lidt salt
lidt peber, sort
1 stk. bouillon, okse
2 dl vand
1 dl mælk 0,5%
75 g salat,rucola
2 stk. pærer, rå
2 tsk. citron, saft
1 spk. olie, oliven
20 g ost,parmasan,høvlet
lidt peber, sort
2 stk. citron, skal (revet)
40 g persille
2 stk. hvidløg, knust
3 spk. olie, oliven
600 g pasta,bånd
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
12 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Brun stegen godt på alle sider og tilsæt så gulerødder skåret i tern.
Krydr med salt og peber og kom boulionen og vandet ved.
Læg låget på og lad det simre ved svag varme i 45 minutter.
Vend stegen undervejs hvis den ikke er dækket hel således at den bliver mør over det hele.
Tilsæt nu mælken og lad det småkoge yderligt i 15 minutter.
Tag kødet op af gryden og hold den varm.
Purer stege boulionen med gulerødderne og smag den til med salt og peber.
Skyl salaten og dup den tør.
Del pæren fjern kernehuset og skær pærerne i pænebåde.Dryp citronsaft over.
Vend pærerne med olie og vend dernæst rucolasalaten i.
Bred parmesanost over og drys med groft peber.
Dressingen:Bland Citronskal, persille, hvidløg og 3 spsk. olie samt lidt salt og peber og hæld den til maden.
Skær kødet ud og anret det på et fad, kom purren oven på og plaser dressingen øverst.
Server nykogt bånd spagetti og rucolasalat til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk