Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Brun stegen godt på alle sider og tilsæt så gulerødder skåret i tern. Krydr med salt og peber og kom boulionen og vandet ved. Læg låget på og lad det simre ved svag varme i 45 minutter. Vend stegen undervejs hvis den ikke er dækket hel således at den bliver mør over det hele. Tilsæt nu mælken og lad det småkoge yderligt i 15 minutter. Tag kødet op af gryden og hold den varm. Purer stege boulionen med gulerødderne og smag den til med salt og peber. Skyl salaten og dup den tør. Del pæren fjern kernehuset og skær pærerne i pænebåde.Dryp citronsaft over. Vend pærerne med olie og vend dernæst rucolasalaten i. Bred parmesanost over og drys med groft peber. Dressingen:Bland Citronskal, persille, hvidløg og 3 spsk. olie samt lidt salt og peber og hæld den til maden. Skær kødet ud og anret det på et fad, kom purren oven på og plaser dressingen øverst. Server nykogt bånd spagetti og rucolasalat til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |