Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pisk æggeblommer of flormelis grundig sammen. Rør vanilijekornene i og vend derefter de stift pisket fløde i. Hak daim groft og venddet i flødemassen. Hæld blandningen i en fryseegnet beholder og frys den i minst 4 timer. Kompost: Sæt ovnen på 200°. Læg bærrene i et passende ovnfast fad ob drys sukkert over, Dæk med alufolie og sæt fadet midt i en varm ovn i 20 minutter. Vend bærene forsigtigt så derdannes saft. Si saften fra og lad den koge ind,til derer to tredjedele tilbage. Lad den kåleaf. Ved anretningen på dessert talerknerne angeres brombærne oven på isen som er skåret i skiver. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |