Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør gæren ud i vand og tilsæt salt og olie samt hvedekærner. Bland meler i til en passende konsistens og ælt godt. Sætter til hævning et lunt sted i 40 minutter. Formes til 15 boller. Efterhæves i 20 minutter. Pensles med sammenpisket æg og drysses med lidt knæede kærner. Bages ved 200° i 16-18 minutter. Kan fryses. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |