Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Dagen før bagningen af rugbrød skal de lave disse forberedelser. Rør gøren (25 g.) ud i lunken vand (2.5 dl.) Rør melet i (250 g.) Dæk skålen med film og lad dejen stå natten over ved stuetemperatur. Næste dag røres surdejen med 1 dl vand, hvidtølen, salt, sirup, rugkærner, hvedemel og rugmel. Ælt det godt igennemen og stilles til hævning i 2 timer. Form det til et aflangt brød i en velsmurt form og lad det efterhæve i 1.5 time. Pensel med smeltet smør og bages ved 175° i 1time og 15 minutter. Sættes til afkøling på rist til det er koldt pakkes i plastpose. Skær først i det næste dag. Fryseegnet. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |