Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør gæren ud i vand. Tilsæt ymer, olie, salt og korn-blandingen samt sigtemelet. Ælt det godt og sæt det til hævning i 40 minutter. Form 16 boller og lad dem efterhæve i 20 minutter. Sigt et tyndt lag sigtemel over bollerne og bag dem ved 200° i16-18 minutter. Bollerne er fryse egnet. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |