Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hvis der bruges frisk torskerogn kog da buksrene først og afkøl dem. Befri dem for hinner og rør den i creme fraichen. Bruges der dåserogn skal geleen fjernes og torskerognen findeles. Rør creme fraisen i og smag til med salt, peber og citronsaft. Snit agurken i fine tern og ligeså peberfrugten. Forårsløgene snittes i fine ringe. Brødet ristes og serveres til. Anret torskerognsalaten på et fad og kom agurke terninger og peberfrugtterningerne rundt om drys forårsløg over. Er ikke fryseegnet. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |