Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Sigt mel, bagepulver, sukker, vanillesukker og salt i en skål. Tilsæt æg, mælk og smeltet smør. Piskes med piskeris/el-pisker, til al væsken er optaget ikke klumper. Lad dejen hvile, dækket med film, i 20 minutter. Pandekagerne steges på en pande (10 cm - Blinis pande). Steg for svag varme til de er gyldenbrune. Vend pandekagen og steg den anden side ligeså. Lægges på et fad og holdes varme med et viskestykke. Serveres straks der efter med ahornsirup og evt. smør (dog ikke om man er på kur). Opskriften rækker til ca 24 stk. alt efter størrelsen på panden. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |