Torsdag 13. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sigt mel, bagepulver, sukker, vanillesukker og salt i en skål. Tilsæt æg, mælk og smeltet smør. Piskes med piskeris/el-pisker, til al væsken er optaget ikke klumper. Lad dejen hvile, dækket med film, i 20 minutter. Pandekagerne steges på en pande (10 cm - Blinis pande). Steg for svag varme til de er gyldenbrune. Vend pandekagen og steg den anden side ligeså. Lægges på et fad og holdes varme med et viskestykke. Serveres straks der efter med ahornsirup og evt. smør (dog ikke om man er på kur). Opskriften rækker til ca 24 stk. alt efter størrelsen på panden. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |