Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom skinken i en gryde med vand, der dækker og bring det i kog. Skum suppen omhyggeligt. Tilsæt peber-korn, laurbærblade og grønsagerne skåret i mindre stykker. Lad skinken koge forsvag varme i 1 time og 30 minutter. Skinken trækker i suppen i en 30-45 minutter. Skær den i tynde skiver og server den til: Grønsagslasagne, Kartoffelgratin, tærte, Røræg, Skinkesalat, Tarteletter, Pålæg Pizza, Petabrød, og salat-garnetuere. Husk aldtiden god sennep til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |