|
Fredag 07. November 2025 |
![]() ![]()
|
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost +![]() Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kom skinken i en gryde med vand, der dækker og bring det i kog. Skum suppen omhyggeligt. Tilsæt peber-korn, laurbærblade og grønsagerne skåret i mindre stykker. Lad skinken koge forsvag varme i 1 time og 30 minutter. Skinken trækker i suppen i en 30-45 minutter. Skær den i tynde skiver og server den til: Grønsagslasagne, Kartoffelgratin, tærte, Røræg, Skinkesalat, Tarteletter, Pålæg Pizza, Petabrød, og salat-garnetuere. Husk aldtiden god sennep til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]()
MTServer.dkDMLN |