Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skyl spinat grundigt og fjern rodtrevler og evt. visne blade. Smelt 25 g smør og damp spinaten til de falder sammen. Krydr medsalt. Pil og hak løget. Skær squashen i terninger og blegsellerien i smalle strimler og på tværs. Varm olien og svits squashen og sellerierne samt knust hvidløg, flåede tomater tomat koncentrat boullion og vand. Lad det snurre i 10-15minutter. Læg spinat, lasagne pladerne og grønsagerlagvis i et smurtovnfast fad, Start spinat og slut med lasagne plade. Smelt 50 g. smør og rør melet heri. Kom mælken i og kog den op under omrøring. Ladden koge godt igennemen. Tag den af varmen og smag den til med sal,peber og muskatnød. Hæld den over lasagne og drys osten over. Sæt lasange i ovnen en 30 minutter før den skal serveres ved 200°. Desvære er retten ikke fryseegnet. Kan serveres til kogt skinke røger medister stegt kylling eller som selvstendig ret men med brød til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |