Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Brød skæres i mindre stykker og overhældes med vand og hvidtøl. Koges for svag varme og røres jævnligt under kogningen for det ikke brænder fast i bunden. Tages af varmen og blendes med stavblender eller piskeris til en ensartet grød. Sukker, vanillesukker og citronskal tilsættes øllebrøden. Den opvarmes derefter igen et øjeblik. Serves med mælk til eller hvad man nu selv kan lide. Der kan også nydes et stk. frugt efter eget valg. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |