Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tærtedej: rør 1 dl. mælken med gæren. Tilsæt 50 g. smeltet smør, salt, og mel. Ælt dejen smidig og kom den i et smurt tærtefad. Tryk dejen ud med fingerne op langs kanten og ud over bunden. Forbag tærtebunden i ovnen i 15 minutter ved 180°. Knug den optøet spinat fri for væske. (bruges der frisk spinat skal der bruges 700 g. og så skal den ristes ler i smør i en gryde så den falder sammen.) Pisk æg, 2 dl. mælk, salt og peber sammen. Fordel spinaten, rejerne, revet gulerod og røget laks pænt fordelt over det hele. Hæld æggemassen over og anbring tærten i ovnen igen. Bages i 35 minutter eller til den har taget lidt farve og er stivnet. Serveres evt med grøn salat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |