Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Udblød husblasen i koldt vand i 5 minutter. Del æggene ig pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende. Tilsæt reven appelsinskal. Pres appelsinerne og afmål 2 dl. saft. Tilsæt saften. Knughusblasen fri for vand og snelt den over et vandbad eller i mikroovnen. Kom citronsaften i de smeltede husblas. Når den er håndvarm røres den i æggemassen i en tynd stråle. Pisk æggehviderne meget stive og vend dem forsigtig i æggemassen. Hæld moussen i portionsglas eller i en skål. Stilles koldt for at stivne. Pynt med strimler af syltede appelsin skal og pisk fløden stiv. Server moussen med flødeskum tik eller pynt moussen med den. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |