Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Befri mørbraderne for sener og hinder og skær dem i bøffer. Bank den let med håndroden. Pil og hak løgene, Rens champignonerne og del dem i kvarte. Snit peberfrugterne i strimler og del dem en gang på tværs. Smelt fedtstoffet i en gryde og brun bøfferne heri. Tag dem op og rist løg champignonerne og peberfrugterne . Læg bøfferne tilbage og kom tomat og vand samt boulionterningen ver. Tilsæt også fløden og lad det småkoge i 15 minutter. Tilsæt nu paprika, salt og peber. Jævn evt med lidt maizenamel og smag det til med flere kryderier. Serveres med små faste kartofler eller kartoffelmos, Ris eller boulgurt kan også bruges alt efter smag. Server rever gulerod salat med hakket persille og hasselnødder til. Bemærkninger: Prøv med piskefløde i steden for det er blever anbefalet af en bruger. Men som helhed sætter jeg altid laveste fedtmængte af hensyn til mig selv. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |