Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær kødet i mundrette stykker. Pil løgene og hak dem. Smelt smøret ogsvitskød og løg heri. Hæld hvidvin, vand og boulionterning ved. Krydr med salt, peberog timian. Lad retten småsnurre i 40 minutter til kødet er mørt. Tilsæt nu gulerødder skåret i skiver og lad dem koge med i 5-7 minutter. Kom majs og ærter i og lad det få et kort opkog, Tilæst fløden og jævn med lidt maizenamel og kom evt. et par dråber kulør ved om man syntesden er lidt bleg. Smag til med salt og peber evt. mere timian. Serveres med kartoffelmos, pasta eller ris. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |