Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær kødeti pæne skiver, brun det i olien. Tag det op og læg det i et ovnfast fad. Steg champignonerne som er skåret i kvarte gyldende i olien. Steg også squasen som er i skiver og fordel det pænt oven på kødet. snit blansellerierne og drys dem over tilsæt de flået tomate boulionterningen og vandet. Skæt broccolien i små buketter og fordel dem i fadet drys ærterne over og drys salt og peber ved. Sættes i ovnen ved 200° i 20-30 minutter. Kom den hakket persillejævnt ud over fadet lige før serveringen. Server ris til. Retten kan lave i god til før brug og opbevares på frost men kom først persille på ved serveringen. Husk at retten kan midste lidt smag ved frost og skal måske efterjusteres i smag. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |