Fredag 03. Februar 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær skrallen af appelsinen med en kartoffelskraller uden at få det hvide med. Snit skrallen i tynde strimler. Blandeddike, sukker,hele peberkorn, laurbærblad, stjerneanis og kanel, samt appelsinskallen og giv det er opkog, lad lagen køle lidt af. Gør sildefilerne i stand, klip finnerne af sildene og krydr med salt og peber på indersiden og folddem sammen. Bland havergrynene og timian og vend filerne heri. Varm olien op og steg sildene gyldne. Læg sildene i et ildfast fad eller med høje kanter og hæld lagen over. Sættes koldt mindst 4 timer men gerne til dagen efter. Server en halv skive godt rugbrød til. Smør-fedt efter eget ønske. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |