Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær guleroden og peberroden i tynde skiver og porren og løg i ringe. Giv grønsagerne et kort opkog sammen med sukker, eddike, vand, timian og peberkorn. Lad lagen køle helt af. Skær sildene i passende stykker 3 cm. Kom grønsagerne i en smuk glasskål og læg sildefilerne ind i mellem. Kom den afkølet lage på og stil dem koldt i køleskabet i mindst 4 timer helst dagen efter. Serveres med en halv skive godt rugbrød til. Smør-fedt efter eget ønske. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |