Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog suppehornene i let saltede vand. Skyld dem under koldt vand til de er kolde. Lad dem dryppe godt af. Pisk fromage fraisen og mayonnaisen samt salt karry peber og sukker sammen. Skral og snit æblet i små tern. Hak det hårdkogte æg fint. Bland det i dressingen sammen med suppehornene Skær sildefilerne i 3 cm. stykker og anret dem på et fad med kanter. Snit løget i ringe og fordel det over sildene sammen med små buketter dild. Dressingen anrettes i en skål og sættes på fadet. Server en halv skive rugbrød til. Smør-fedt efter eget ønske. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |