Mandag 12. Maj 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg laksefilen i fryseren i 2 dage. Lad den tø op i køleskabet i 1 dag. Bland sukker, salt, peber, stødt koriander, anis og fennike sammen i en lille skål. Drys denne bladning jævnt ud over laksefilen og kom madfilm over fadet med laksen. Sæt den i køleskabet i mindst 1 døgn gerne 2 inden den skal spises. Bland også sennepdressingen et par dage i forvejen. Farin, brun sennep dijonsennep og dild. Dæk skålen med film og opbevar den i køleskabet. Ved anretningen. Skær laksen i skiver med en meget skarp kniv. Skær dem så skindet er tilbage. Anret laksen på et fad og pynt med frisk dildkviste og dressingen ved siden af. Server en halv skive grov brød til. Smør efter eget valg. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |