Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær porren og selleri i 5-6 cm lange tynde bjælker. Kog dem i let saltede vand i 3 minutter. Lad dem dryppe godt af i en sigte. Anret grønsagerne på et fad. Rul lakseskiverne løst sammen så de ligner påbegyndte rosenknopper. Læg lakseroserne på grønsagerne og stik dildkviste ind i mellem. Pisk fromage fraisen sammen med sukker, peber, salt, revet peberrod og citronsaft. Anret det i en lille skål og server det til den røget laks. Server groft brød til gerne let ristede. Smør efter eget valg. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |