Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Lad rejerne tø op og lad dem dryppe godt af. Snit bladsellerierne i tynde skiver. Del fenniklen tre gange og snit den i tynde skiver. Kom de snittede grønsager i en glasskål og kom rejerne i. Bland det godt. Bland citronsaft, olien, salt og peber. Kom det over salaten. Kom meget fint hakket rødløg og fint hakket dild i skålen og vend det rundt. Lad det trække en time og server ristet brød til. Smør efter eget ønske. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |