Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kom kyllingen i en gryde . Hæl 1 l. vand og kom krydderierne på. Sætden over at koge for svag varme. Skum den undervejs for urenheder. Ladden småkoge i 45 minutter. Tag kyllingen op og lad den køle af. Pil kyllingen, kasser ben og skind. Kan bruges til mange ting fx. kyllingesuppe, kylling i karry, i asparges, til tarteletter med kylling, kyllinge-sylte, kyllingsalat, med pastasalat, sandwichs. Ja kun din fantasi sætter granser så god fornøjelse og velbekommen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |