Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom kyllingen i en gryde . Hæl 1 l. vand og kom krydderierne på. Sætden over at koge for svag varme. Skum den undervejs for urenheder. Ladden småkoge i 45 minutter. Tag kyllingen op og lad den køle af. Pil kyllingen, kasser ben og skind. Kan bruges til mange ting fx. kyllingesuppe, kylling i karry, i asparges, til tarteletter med kylling, kyllinge-sylte, kyllingsalat, med pastasalat, sandwichs. Ja kun din fantasi sætter granser så god fornøjelse og velbekommen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |