Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kog evt. kyllinge bryster i 3,5 dl. vand tilsat lidt salt, en boullionterning på kylling eller grønsager. Husk at skumsuppen af for urenheder. Skal koges i 15 minutter afkøles i suppen og skæres i tern. Kom nellikerne i suppen og lad den koge ind til 3 dl. suppe Udblød husblasen i koldt vand i 5 minutter. Kom husblasen i suppen. Tag nellikerne op af suppen. Skær porrerne i tynde ringe og guleroden i små tern og kom dem i suppen. Kog dem i 5 minutter. Smag suppen til med salt og hvid peber. Tilsæt kyllingen og lad den varme med op et øjeblik. Tag en form som kan indholde mindst 7 dl. Kom kyllingen, grønsagerne og suppen i formen. Stil den koldt i mindst 4 timer eller til den er stiv . Skær sylten fri fra formen og vend den ud på skærebrædt eller fladt fad og skær den i 12 skiver. Serveres med rugbrød, sennep og syltede rødbedder. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |