Torsdag 21. November 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Kyllinge-sylte
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 12 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1/2 dl suppe,fra kødet
300 g kylling,kogt,tern
5 stk. husblas/gelatine
150 g porre
100 g gulerødder
lidt salt
lidt peber, hvid
2 stk. neiliker,hele
6 skv. rugbrød
lidt sennup,dijon,krydderet
100 g rødbede,syltede
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
4 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kog evt. kyllinge bryster i 3,5 dl. vand tilsat lidt salt, en boullionterning på kylling eller grønsager.
Husk at skumsuppen af for urenheder.
Skal koges i 15 minutter afkøles i suppen og skæres i tern.
Kom nellikerne i suppen og lad den koge ind til 3 dl. suppe
Udblød husblasen i koldt vand i 5 minutter.
Kom husblasen i suppen.
Tag nellikerne op af suppen.
Skær porrerne i tynde ringe og guleroden i små tern og kom dem i suppen.
Kog dem i 5 minutter.
Smag suppen til med salt og hvid peber.
Tilsæt kyllingen og lad den varme med op et øjeblik.
Tag en form som kan indholde mindst 7 dl.
Kom kyllingen, grønsagerne og suppen i formen.
Stil den koldt i mindst 4 timer eller til den er stiv .
Skær sylten fri fra formen og vend den ud på skærebrædt eller fladt fad og skær den i 12 skiver.
Serveres med rugbrød, sennep og syltede rødbedder.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk