Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen og varm den op til 200° og sæt tarteletter ind og varm den i 4-5 minutter. Skræl og snit gulerødderne i små tern. Skær kyllingen i små tern. Kom gulerødderne op i gryden sammen med suppen og kog den op . Lad den koge i 5 minutter og tilsæt da asparges og vandet til suppen og lad det koge op. Udrør maizenamelet med lidt vand og jævn suppen. Tilsæt ærterne og lad dem koge med i et par minutter . Kom kødet i og varm det op. Smag til med salt og hvid peber. Anret tarteletterne og kom kyllinge stuvningen i. Serveres straks. Til aftensmad beregn 3-5 pr.pers. Til frokost 1 pr. pers. om der er flere retter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |