Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær hinder og sener fra den optøede kyllingelever. Kom den i en foodprocessor og kør dem et øjeblik. Kom leveren i en røreskål og rør det hakket kyllingekød sammen. Tilsæt æg, fløde, rødvin, maizena og meget fint hakket løg, samt timian, nellike, allehånde, muskatnød,1,5 tsk salt og lidt peber. Rør det sammen til en ensartede masse og kom det i en postejform af stanniol eller postelin, på ca. 1 l. Bag den i ovnen ved 200° i 75 minutter. Pisk fromage fraise og mayonnaisen, salt og peber sammen. Snit rødbederne, syltede agurke og æblerne i små tern og vend dem i dressingen. Server postegen lun eller kold efter eget ønske og med rugbrød og rødbede-cremen til. det kan laves i forvejen. Postejen kan fryses. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |