Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Løg skrælles, porrene snittes, kartoflerne skrælles og skæres i tern, persilleroden skrælles og ternes, gulerødderne skrælles og snittes i skiver. Det hele skylles grundigt, så der ikke er sand og jord ved grøntsagerne. Svits løg og porre i olien. Tilsæt kartofler, persillerod og vand, og lad det koge ca. 20 minutter til grønsagerne er møre. Purér/blendt suppen. Tilsæt gulerødderne, mælken og krydderiderne. Kog suppen igennem 10 minutter. Smag til med salt og peber. Drys med purløg før serveringen. Flutene lunes i ovnen eller på brødrister. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |