Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Smuldr gæren i et fad. Varm mælken så den er lun. Rør gæren og mælken til den er opløst. Skær smøret i små stykker og tilsæt det til mælken sammen med ægget. Kom sukker og salt samt melet i og ælt det godt igennemen. Lad det hæve et lunt sted i 15-20 minutter. Rul dejen ud på et stykke bagepapir passende til bradepande. Prik dejen med en gaffel og lad den efterhæve i 10 minutter. Smelt smørret og rør farinen i sammen med kanel og mandelflager. Lad det koge under omrøring i 2-3 minutter. Bred remonce ud over dejen og bag kagen på næstnederste rille ved 200° i 15-20 minutter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |