Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skrub kartoflerne rene med koldt vand. Lav et lille kryds i toppen med en spids kniv. Bag dem i ovnen ved 200° i 50 minutter. Skær et tyndt låg af kartoflerne, uden at skallen går itu. Tag indmaden ud og mos den med en gaffel. Skær champignonerne i kvarte, varm smørret og rist champignoner i 2-3 minutter. Tilsæt spinaten og creme fraiche og vend mosen i. Smag til med salt og peber. Fyld bladningen tilbage i de udhulende kartoffelskaller. Sæt dem tilbage i ovnen i 5-7 minutter til de er godt gennemvarmet. Server dem rygene varme sammen med flute og koldt smør. Server en god salat til efter eget valg. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |