Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyld broccolien bladsellerier og gulerødder,skral gulerødderne skær dem i skiver og stil dem lidt til side. Broccolien snittes i stykker samt bladsellerien.Vandet,bouillionterningen,broccolien og bladsellerien koges mørt, blendes og gullerødderne,salt,peber og muskatnød tilsættes efter smag varmes godt igennemen til gulerødderne er møre. Gryden tages af og fromage frais piskes i.Server suppen i varme suppeskåle med hvidløgsflute som er varmet i ovnen efter anvisning på pakken. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |