Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rul butterdejspladen ud til dobbelt strøelse og skær den i fire lange strimler. Skær en stor lomme i hver kyllingefile. Rens og skær champignonerne i skiver. Smelt smøret og svits champignonerne deri. Krydr med salt og peber. Kom champignon i flødeosten og rør det sammen med fint snittede purløg. Kom flødeosten-champignon i kyllingelommerne og pak dem ind i parma skinken og dernæst i butterdejen. Bag dem i ovnen ved 200° i 25 minutter. Serveres de til frokost så nøjes med en god salat og lunt flute og smør. Serveres de som aftensmad så server både salat og ovnbagte petit kartofler. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |