Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Smelt smøret. Smuldr kiksene i det og bland ingefær deri. Læg bladningen i en springform beklæd med film. Sprede det grundigt ud og tryk det godt til langs kanterne og midten. Sæt husblasen i blød i koldt vand. Rør kardemomme i flødeosten, æggeblommer, yoghurt og citronskal. Tag 4 blade husblas og smelt dem over vandbad og rør den i ostemassen i en tynd stråle medens der røres godt til. Pisk æggehviderne meget stive og vend det i ostemassen. Kom ostemassen i springformen oven på kikse bladningen. Sættes i køleskab i et par timer til den er stiv. Fordel bærrene oven på ostemassen. Smelt de 3 stk husblas over vandbad og kom saften i. Hæld saften over bærene og lad den stivne i køleskabet i en times tid eller til den er stiv. Løsne den langs lanten med en skarp kniv og flyt den over på et fad inden serveringen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |