Tirsdag 08. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skær kødet i strimler. Varm panden eller woken op ogkom olien heri. Snit peberfrugterne i strimler og forårsløgene i 2 cm. store stykker. Champignon i skiverog bambusen dryppes godt af. Opløs boulionterningen i det kogene vand. Afmål serryen og soyasovsen. Sæt risene over at koge i gryde eller mikroovn. Svits oksekødet i olien til det har skifte farve. Tilsæt forårsløg og lad det svitse med et par minutter. Kom peberfrugterne på og vend dem med sammen med bambusen. Drys med salt og peber. Kom nu kød og grønsager på serveringsfad og hold det varm medes sausen laves. Tilsæt serryen og soyasovsen. Lad det bruse op et øjeblik og tilsæt så boulionen. Koges et par minutter. Smages til med salt og peber. Kan jævnes med lidt maizenamel om det ønskes. Pisk 1 æg sammen og sæt det på bordet sammen med gryderetten. Nu dypper man så hver især sit kød i det sammenpisket æg ved bordet Tilbage |
MTServer.dk DMLN |