Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Svits først kødet i hed olie på panden, skub det lidt til siden. Svits derefter løg i strimler forårsløg i2 cm. stykker og bladsellerieri 2 cm. stykker. Hæld boulionterningen, vand, æblemost/juice udrørt i maizenaen på. Tilsæt æblerne. Lad det koge op og smag til med salt og peber. Vend rosinerne i og server med nykogt båndpasta til. Retten kan også varieres med karry som krydderi. Server da evt. ris til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |