|
Fredag 07. November 2025 |
![]() ![]()
|
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost +![]() Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skær kalvekødet i passense strimler. Skær løg i skiver del sukkerærterne en gang. Snit champignonene i skiver og skral gullerødderne. Skær dem i tynde stave og del dem i mundrette stykker. Snit purløgene fint. Sæt risene over at koge i gryde eller mickroovn. Svits kødet i olien og svits derefter løg, hvidløg, og champignonene. Kom gulerødderne i blandningen sammen med sukker ærterne. Tilsæt nu boulionterningen og vand. Lad det bruse op og koge et øjeblik. Tilsæt nu soyasovsen udrørt i kartoffelmelet. Retten må nu ikke koge da sausen ellers bliver lang. Smag til med salt og peber. Serveres med vile ris til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]()
MTServer.dkDMLN |