Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Risene sættes over at koge således at de er færdige samtidig med boller/karrysovsen. Gulerødderne skralles og sættes over at koge. Broccolien plukkes i mindre buketter og er klar til at komme i 5 minutter før serveringen. Kødet røres sejt med salter. Ægget og revet løg tilsættes. Mel og peber tilsættes og vandet kommes i lidt af gangen, farsen må ikke blive for blød. Vandet og bouillonen sættes over. Når det koger formes farsen til små boller som lægges forsigtig i vandet. Lad dem småsimer i 5 minutter, tages op. Kogevander sies og kommes tilbage i gryden. Karryen tilsættes og suppen jævnes med mel ud rørt/rystede. Smages til med salt, sukker og evt.mere karry. Bollerne lægges tilbage og varmes igennem i saucen. Kødbollerne i karrysovs serveres med ris, broccoli, og gulerødderne. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |