Tirsdag 08. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Lun vandet. Rør gæren ud i det lune vand. Tilsæt ylette, olien, salt, sukker og de hakkede nøddekerne samt de hakkede tranebær. Kom havergryn, rugmel i og tilsæt hvedemelet lidt afgangen. Tilsæt så meget hvedemel at den hat en passende konsistens. Ælt dejen godt og sæt den til hævning et lunt sted i 45 minutter. Form dejen til 22 stk boller og lad dem efterhæve i 20 minutter. Pensel dem med sammenpisket æg og bag den ved 200° i 18 minutter på midterste rille. Bollerne er fryseegnet. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |