Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Lun vandet. Rør gæren ud i det lune vand. Tilsæt ylette, olien, salt, sukker og de hakkede nøddekerne samt de hakkede tranebær. Kom havergryn, rugmel i og tilsæt hvedemelet lidt afgangen. Tilsæt så meget hvedemel at den hat en passende konsistens. Ælt dejen godt og sæt den til hævning et lunt sted i 45 minutter. Form dejen til 22 stk boller og lad dem efterhæve i 20 minutter. Pensel dem med sammenpisket æg og bag den ved 200° i 18 minutter på midterste rille. Bollerne er fryseegnet. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |