Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Tomatsalaten: Skær tomaterne i tynde skiver og hak løget meget fint. Kom tomatskiverne på et fad med lidt kant og drys løgen over. Rør nu salt citronsaft sammen og hæld det over tomatskiverne. Lad det stå og trække meden du laver fyldet og omeletten. Fyld: Lad rejerne tø op i en sigte. Flæk squashen i fire dele og snit dem i skiver. Skær porrerne i tynde skiver. Varm de 2 tsk. olie op på en pande og svits grønsagerne heri i 5 minutter. Tilsæt rejerne og smag til med salt og peber. Lad det svitse tilrejerne er varmet igemmemen Kom bladningen over i en skål og hold det varmt medens du laver omeletten. Omelleten: Pisk æg, salt og peber sammen i en skål. Varm 1 tsk. olien op på panden og hæld æggemassen på. Lad omeletten stege ved middel varme til den er stiv på overfladen. Læg fyldet på midten og fold omeletten hen over grønsagerne og glid den over på et lunt fad. Server omeletten lun med brød til og smør efter eget ønske. Der er til 2 pers hvis det skal udgør et fuldt måltid ellers server frisk frugt til som dessert. Til fire hvis det bruges som frokost ret og der serveres fx. ost og brød ved siden af. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |