Tirsdag 05. November 2024 |
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Opløs gæren i vandet i et stor skål. Tilsæt kærnemælken og alle de øvrige ingredienser og ælt det grundigt sammen det må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted en time. Ælt dejen godt igennemen og form det til et brød og kom det i en sliplet form. Pensl med kærnemælk og drys havergryn øver. Lad det efterhæve i 30 minutter og bag det ved 200°i 45 minutter. Tag straka brødet ud af formen når det er bagt og lad det køle af på rist. Skæres først i skiver når det er helt afkølet. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |