Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Lage: Bland eddiken og sukker og giv det et opkog. Rør i bladningen til sukkeret er opløst og kom peberkorn og laurbærblade. Lad lagen afkøle. Sild: Dup sildene tørre og smør dem indvendigt med dijonsennep vend dem i rugmel et blandet med salt og peber. Steg dem i smørret på panden ved middel varme i 3 minutter på hver side. Læg sild og de 200 g. løgringe i lagen og lad dem trække i køleskabet et døgn. Ved serveringen anrettes sildene og der pyntes med nye røde løgringe og dildkviste. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |