Tirsdag 21. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Smuldr smøret i melet. tilsæt salt og kærnemælk. Ælt dejen. Lad den hvile i køleskabet i mindst en time. Rul den ud og plaser den i en tærteform læg et stk. Bagepapir øverst og derpå nogen bønner (for at holde bunden flad, bortkastes efter bagningen)forbages i ovn 15 minutter. Rens porrerne og kog dem 5 minutter i let saltede vand. Afdryppes grundigt lægges på tærtebunden og skinken drysses over. Pisk æg,mælk,salt og peber sammen og hæld massen i tærteformen.Bages i 20 minutter ved 200°C. Drysses med persille før serveringen. Forslag til tilbehør: Græsk rødkålssalat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |