Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Leverpostej: Opvarm ovnen til 150°. Smelt smørret i en tykbundet gryde og tilsæt melet bag det sammen og tilsæt mælken under omrøring. Tag gryden af varmen og lad opbagningen køle lidt af. Kom lever-spæk blandningen i en stor rørskål. Kom æg, fint hakket løg, salt og peber og koriander i opbagningen og rør grundigt. Kom så bladningen i skålen til lever-spæk blandingen. Fordel bladningen i formene og sæt dem i en bradepande med vand i bunden og bag dem i ovnen ved 150° i 65-70 minutter. Tilbehør: Steg bacon gyldent og sprød på en tør pande. Tag det af panden og læg det på fedtsugningne papir. Steg champignonerne i fedtstoffet. Krydr med saltog peber. Sæt leverpostejen på et stort fad og kom champignon og bacon rundt om. Leverpostejen kan fryses og derfor laves i god tid lunes evt ved serveringen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |