Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Leverpostej: Opvarm ovnen til 150°. Smelt smørret i en tykbundet gryde og tilsæt melet bag det sammen og tilsæt mælken under omrøring. Tag gryden af varmen og lad opbagningen køle lidt af. Kom lever-spæk blandningen i en stor rørskål. Kom æg, fint hakket løg, salt og peber og koriander i opbagningen og rør grundigt. Kom så bladningen i skålen til lever-spæk blandingen. Fordel bladningen i formene og sæt dem i en bradepande med vand i bunden og bag dem i ovnen ved 150° i 65-70 minutter. Tilbehør: Steg bacon gyldent og sprød på en tør pande. Tag det af panden og læg det på fedtsugningne papir. Steg champignonerne i fedtstoffet. Krydr med saltog peber. Sæt leverpostejen på et stort fad og kom champignon og bacon rundt om. Leverpostejen kan fryses og derfor laves i god tid lunes evt ved serveringen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |