Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Fars: Rør kødet, fint hakket gult løg, æg, dijonsennep, honning, creme fraise, 1.5 tsk. salt og 1 tsk.peber sammen til en fars. Form dem med en lille ske til deller og steg dem i smørret. Rød salat: Kog rødbederne i vand og gnub skallen af.( Husk gummihansker de farver meget). Riv rødbederne groft og også æblerne. hak rødløget og bland det med æble-rødbederne. Dressing: Rør Hvidvineddiken, mosten og olien sammen og smag den til med honning, salt og peber. Vend dressingen i salaten og lad den trække ved stuetemperatur til serveringen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |